Liviu Guta stie sa cante

Desi nu ascult manele de cat rar de tot, si selectii destul de mature precum Vali Vijelie, aparitia lui Liviu Guta in platoul lui Maruta cap de Ciocan m-a facut sa imi schimb parerea despre el. Nu vreau sa credeti ca as fi avut inainte ceva cu el, insa nu stiam ca e in stare sa cante atat de bine in engleza. E drept, in urma cu cativa ani buni el impreuna cu Daniela rupeau discotecile din tara cu piesa “De ce ma minti”. Am ramas placut impresionat sa vad ca il poate imita atat de bine pe MJ atat la timbru volcal cat si la linie melodica.

Manelistii sunt ceva corcitura intre lautari si cantareti de muzica usoara… Pai nu l-am auzit noi chiar pe Alex Velea la Maruta cum il imita pe Florin Salam? Am o vaga banuiala ca si Velea s-a dat putin frate cu muzica foamei, mai ales in vremurile in care el impreuna cu Smiley mancau cremvusti cu mustar.

As vrea sa il vad la emisiuni de genul “Te cunosc de undeva” sau chiar la Vocea Romaniei, desi sunt sigur ca sunt alti tineri mult mai talentati de cat Liviu Guta care ar merita putina mediatizare. Sa nu uitam ca acest Liviu era sa ajunga si la Eurovision, unde si-a incercat norocul in preselectii. Ajunsese parca pana in semifinala cand toata lumea s-a scandalizat: cum sa avem un manelist reprezentant la Eurovision? Prejudecati ieftine de cacat, pe care numai romanii sunt in stare sa le scoata la iveala. Liviu Guta stie sa cante, asta-i clar.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.