Am descoperit hrana pentru catei Acana

Hrana pentru catei Acana este special conceputa astfel incat sa mentina catelul tau intr-o forma fizica excelenta. Cateii sunt animale foarte energice iar cei care au un asemenea prieten probabil ca il scot la plimbare de cel putin doua ori pe zi. Trebuie sa consume energia inmagazinata daca stapanul locuieste la bloc. Chiar daca niciodata nu am fost de acord cu cresterea cateilor intre patru pereti, adica la bloc, am avut pan acum cel putin 3 sau 4 caini. Ce s-a intamplat cu ei? Pur si simplu i-am dus la tara unde au o curte imensa si se pot juca / alerga in voie cat e ziua de lunga.

Un caine inseamna responsabilitate mai ales daca stai la bloc. Atunci cand ai si serviciu, devine aproape misiune imposibila sa cresti si un catel in apartament. Cand stai la casa e altceva, are curtea lui si nu deranjeaza pe nimeni, insa atunci cand il lasi singur in apartament, cu siguranta cand te vei intoarce dezastrul va fi deja infaptuit.

Cand stateam in vechiul apartament, aveam niste vecini care aveau catel si pleacu toti la munca dimineata, se intorceau seara. Lasau catelul inchis in baie si latra / urla cate 10 ore pe zi pana ajungeau stapanii inapoi acasa. Merita sa mentionez acest obicei stupid in speranta ca cei ce au grija de catel in acelasi mod vor inceta sa se mai comporte astfel. Catelul trebuie sa primeasca atat libertate cat si afectiune. Izolarea il innebuneste si il transforma intr-un animal greu de suportat.

Desi am crescut cativa patrupezi pana acum, mereu le-am cumparat hrana pentru catei Acana. Nu m-am uitat la bani, mereu am dorit sa creasca sanatosi, sa nu le lipseasca absolut nimic. Cainele are nevoie de vitamine si minerale care lipsesc din ciorbele amestecate cu paine veche. Cam asa se cresc cateii pe la romani, pe principiul daca noi mancam 3 insi ramane si pentru catel. E un mod putin invechit de a creste un animal. Cred ca nici noua nu ne-ar conveni daca ne-am pune in locul lor, nu? Multi merg pe ideea ca de foame, cainele mananca orice… Infometarea animalelor este o practica destul de des intalnita in la romani pentru disciplinare cica… Hrana pentru catei Acana reuseste sa le ofere absolut tot ce au nevoie atat pentru o dezvoltare normala si lipsita de probleme atunci cand sunt mici, cat si in momentul in care ajung la maturitate. Aveti grija de catei vostri si dati-le numai hrana de calitate, specifica lor. Inteleg faptul ca nu sunt bani, insa trebuie sa fie responsabilitate iar atunci cand ai un catel in casa nu inseamna ca poate sa traiasca bine mersi cu ciorba si terciuri.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.