Dans cu Latino-time.ro

Mereu am crezut faptul ca o scoala de dans nu va putea niciodata sa prinda la un public precum romanii si se pare ca aici m-am cam pacalit. Daca ma uit in jur si vad tineretul din ziua de azi, cei care pica bacul in proportie de 70%, e clar ca ultima lor procupare ar fi dansul sau muzica latino. Adevarul este ca scolile de dans sunt arhipline din pricina faptului ca romanii sunt un popor latin la origine, plin de energie si de chef de petrecere. Nicieri in lume nu veti vedea un popor atat de vesel, de sociabil si de binedispus precum al nostru, in ciuda faptului ca traim execrabil, nu avem bani si muncim de pe azi pe maine.

Cand eu eram copil exista Palatul Copiilor, probabil ca si astazi mai exista, un club unde se organizau diverse cursuri pentru pitici. Parintii ne duceau destul de des acolo, fetele pe la pictura si desen, baietii pe la carturi sau fotbal. Din pacate nu se organiza niciodata curs de dans. Cu siguranta multi si-ar fi dorit sa invete sa danseze, insa asa a fost sa fie. Am crescut in oras cu un singur club pentru copii si am fost nevoit sa accept ce mi s-a oferit.

Astazi in schimb, exista atata diversitate, incat nu stii ce sa alegi mai intai. Daca as mai fii copil o data as alege Latino-time.ro, o scoala de dans specifica noua, romanilor. Dansul latino reprezinta o descatusare de sentiment dar si energie. Romanii sunt oameni foarte sufletisti si zvapaiati in acelasi timp. Adora cheful, petrecerea, compania celorlalti. Fiinte sociabile peste masura se adapteaza inemdiat atunci cand isi gasesc semenii.

Vreau sa invat sa dansez si acum, la 26 de ani. Timpul nu este trecut si vreau sa spun ca nu exista o varsta anume la care sa te poti apuca de invatat o disciplina, indiferent ca discutam despre muzica, dans, calculatoare chiar pentru ca stiu oameni la 60 de ani care lucreaza mai bine ca mine pe calculator si nu s-au apucat de multa vreme de treaba. Varsta nu este o piedica pentru nimeni atata timp cat exista ambitie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.