Radarul in Severin nu respecta limita de viteza in localitate

Am spus de multe ori faptul ca in Romania legile sunt mereu incalcate de cei care ar trebui sa se asigure ca cetatenii le respecta mereu. Prin urmare, saptamana aceasta am surprins masina alba cu numar de inmatriculare FRV (Logan), circuland cu 65 km/h in localitate. Daca as fi mers eu cu 65 la ora cand ei stateau la panda prin vre-un boschete, mi-ar fi dat vre-un milion jumate amenda pentru nerespectarea regimului legal de viteza in localitate. Pacat ca s-au bagat repede in peco Lukoil, altfel apucam sa ii si inregistrez cu telefonul mobil sa ii dau la stiri oleaca…

Sigur, multi or sa intrebe de unde stiam eu ca ei circula cu 65 la ora… Pai e destul de simplu, eram chiar in spatele lor si aveam 65 la ora. Nici nu ma apropiam de ei dar nici nu ma indepartam… Deci, aveam aceeasi viteza. Nu mi se pare corect ceea ce se intampla. Adica stalpul dreptatii si egalitatii intr-o societate, politistul, incalca legile de circulatie fara sa se teama de absolut nimic… In schimb, pe mine daca ma prinde cu 65 la ora ma trage pe dreapta si imi fute si o amenda de-mi piere si foamea.

Acuma, sa fim seriosi, 65 la ora pe o strada destul de larga in Severin nu este o viteza destul de mare, insa daca este lege, sa fie pentru toata lumea. Pai beasa-n ghete face ce vrea pula lui si noi, restul, cetatenii, cei care il platim pe beasa-n ghete asta platim amenzi date de el pentru aceeasi gresala? Indicat ar fii ca toata lumea sa respecte legea, sa nu se creada nimeni mai presus sau mai important doar din simplul fapt ca poarta o uniforma. Tot respectul pentru Politia Romana, am prieteni politisti si stiu cat de dificila este aceasta meserie intr-o tara ca Romania, insa daca este lege, sa fie respectata de toti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.