Am incredere in biletul zilei de la Ponturile

De cand ma stiu am fost pasionat de fotbal. Imi aduc aminte cu atata drag de copilarie si de zilele interminabile petrecute pe teren, imi aduc aminte de liceul plin de meciuri intre clase si de biletele la pariuri pe care stateam zile in sir impreuna cu colegii sa le concepem. In acele vremuri nu exista internet, sau mai bine zis exista, insa nu aveam noi acces la el. Eram saraci si destul de copii. Ne multumeam cu 1 leu jucat la Pariloto si voiam sa traim emotiile unui castig destul de putin muncit in opinia noastra de la acea vreme.

Dupa cum spunea, am inceput sa joc la pariuri inca din liceu. Sa tot fie vreo 15 ani de atunci… Cu toate acestea, nu trece saptamana fara ca macar 1 bielt sa fie incropit mai in graba, mai in serios. Din pacate, nu intotdeauna am timp sa ma informez in legatura cu meciurile si cu echipele pe care vreau sa mizez, insa in aceste momente intervine o solutie ajutatoare. Am incredere in biletul zilei de la Ponturile. L-am jucat de cateva ori si mi-a adus aminte de siguranta pe care o aveam in liceu atunci cand aveam vreme zile intregi sa ma interesez in legatura cu urmatorul bilet. Cautam in ziare statistici, informatii in legatura cu echiele, jucatori accidentati, certuri in vestiar sau probleme cu antrenorii. Toate aceste informatii duc catre un bilet de succes, insa ai nevoie si de timp.

Foarte multa lume este destul de sceptica atunci cand vine vorba despre pariurile sportive si atribuie acestei discipline pecetea jocurilor de noroc. Tine si de noroc intr-adevar, insa foarte putin. Exact ca si jocul de poker… Putin noroc si multa inteligenta + informatie. Din aceasta cauza, oamenii spun ca pariurile sportive sunt o pierdere de timp si de bani. Ei bine, nu e chiar asa pentru ca personal cunosc oameni care traiesc din pariuri sportive mult mai bine de cat oricare alti muncitori cu norma intreaga. Oamenii nu pot sa inteleaga munca din spatele conceperii unui bilet la pariuri si au impresia ca cei care joaca isi incearca norocul pur si simplu. De multe ori asa este, lumea joaca la noroc avand impresia ca este de ajuns pentru un bilet de succes, insa fiecare cu credinta lui si cu ideile lui. Nu putem schimba mentalitatea si modul de gandire al unor oameni care nu pot sa inteleaga dincolo de propriile convingeri.

Fiecare este liber atat sa creada in ce doreste, cat si sa isi incerce norocul in modul pe care il considera corespunzator. Cert este ca pariurile sportive au fost, vor fi si vor ramane intotdeauna o sursa excelenta de venituri pentru oamenii cu adevarat inteligenti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.