Bucurii de primavara

Chiar daca vremea de afara ar semana mai mult cu o iarna tarzie de cat cu o primavara in toi, putine zile ne mai despart de zilele calduroase pe care le asteptam cu totii. Soarele trebuie sa straluceasca pe cer si sufletele noastre sa se umple cu bucurie.

Nu de putine ori am observat faptul ca oamenii devin influentati de vremea de afara. Jobul pe care il am in viata reala ma ajuta sa cunosc oamenii si sa ii pot compara in functie de situatie. Am observat faptul ca acestia devin foarte irascibili si suparaciosi atunci cand afara ploua, ninge sau bate vantul si sunt destul de prietenosi atunci cand soarele straluceste pe cer.

Bucurii de primavara isi doreste tot romanul, sa vina vremea in care parintii sa scoata carucioarele si sa plimbe copiii prin parcuri de cate doua sau trei ori pe zi. Ma uitam agale pe internet si am dat peste acest link: http://www.nichiduta.ro/carucioare-copii. Ma gandeam la vremurile in care voi fi nevoit si eu sa cumar asa ceva. Viata este destul de scurta duma cum am constata cu totii si trebuie sa incercam sa ne bucuram de ea cat mai mult, insa vine o vreme in care distractia trebuie sa inceteze, responsabilitatea trebuie sa primeze. Atunci cand aduci pe lume un copil, trebuie sa te ocupi de el si sa fii sigur ca peste 5 ani vei avea cu ce sa il cresti. Stabilitatea economica si sociala in Romania nu prea mai exista din pacate, insa cu siguranta un copil nu consuma atat de mult pe cat se zvoneste. Eu sunt sigur ca cu doua salarii de 800 de lei reusesti sa cresti un copil fara sa ii lipseasca nimic. Aceasta este cea mai mare bucurie pe care o poate avea un om: o familie si un copil.

Doar o saptamana ne mai desparte de prima mare bucurie a primaverii: Sfintele Pasti. Sa speram ca nu o sa avem parte de o vreme asa de capricioasa precum cea de acum si ca vom reusi sa ne bucuram de sarbatoare ca si anii trecuti. E drept, anii trecuti Pastele a cazut in luna mai, insa poate cu putin noroc vom avea si noi soarele mult asteptat. Prmavara nu o sa mai intarzie mult, asa ca trebuie sa fim rabdatori si nu in ultimul rand intelegatori. Bucurii de primavara sa aveti in suflete!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.