Am cumparat lenjerii de pat la pret excelent

Internetul este cu siguranta minunea secolului in care traim. A evoluat atat de mult in ultimii ani si cred ca nimeni nu si-ar fi imaginat aceasta evolutie in urma cu 2 decenii. Imi aduc aminte anii 90, cand exista un calculator la 100 de romani si internet unul la 200 de romani. De fapt, daca incerc sa imi aduc aminte mai bine, in copilarie nu cunosteam pe nimeni care sa aiba internet in anii 90. Abia prin 2003 – 2004 o amica de-a surorii mele si-a luat internet de la Romtelecom, erau acele cartele cu ore prin modem.

Au trecut anii si am evoluat. Am evoluat noi odata cu internetul sau invers? Cert este ca astazi internetul este un suport nemaipomenit pentru vanzarile online. Intrebarea urmatoare ar fi de ce s-au mutat buticurile online? De ce toata lumea isi deschide un mic magazin online? Ei bine, ca sa ai un magazin in realitate, ai nevoie de spatiu propriu, furnizori de incredere, angajati seriosi si asa mai departe. Cu alte cuvinte, depinzi de prea multi factori. Un magazin online nu necesita atatea cheltuieli precum chirie sau personal calificat. Nu ai nevoie de cat de un magazin virtual si bineinteles, investitii in SEO.

Dupa cum spuneam, odata cu diversificarea societatii si cu evolutia internetului, au aparut tot mai multe magazine online. Ce inseamna acest lucru? Dupa parerea mea, este un lucru bun. Atata timp cat exista concurenta, or sa existe si preturi mici pentru potentialii clienti. Lupta magazinelor pentru suprematie a fost intotdeauna in favoarea omului de rand care are nevoie de marfa buna, multa, de calitate si nu in ultimul rand ieftina.

Eu de exemplu am tot cautat pe internet lenjerii de pat la pret excelent. Desi ma descurc destul de bine pe internet, am observat ca sunt foarte multe magazine care se bat in preturi de-astea excelente. Care mai de care mai atragatoare. Pe mine insa, ma intereseaza si calitatea. Da, stiu, ma tiganesc pe calitativ si ieftin dar e vorba de niste simple lenjerii de pat. Cu siguranta nu costa o avere sa le fabrici, asa ca nici preturi mari nu ar trebui sa existe la ele. Materialul este acelasi, pentru numele lui Dumnezeu!.

Am decis intr-un final sa cumpar de la un magazin ce desi nu are chiar cele mai mici preturi, mi-a placut faptul ca au investit putin in calitatea de prezentare a site-ului. Mereu am apreciat antreprenorii care doresc sa aiba un site frumos si bine lucrat. Nu este suficient sa vrei sa vinzi la pret foarte mic, mai conteaza si experienta de utilizare a celor care intra pe site si il folosesc. Conteaza foarte mult aranjarea meniurilor si aspectul si nu cred ca sunt singurul care alege sa cumpere dintr-un magazin mai bine lucrat desi are preturile cu o idee mai mari fata de o concurenta cu site-uri incropite peste noapte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.