Miros de primavara

Primavara a intrat in drepturi saptamana trecuta. Am avut o zi cu aproape 21 de grade in termometre, mult soare si voie buna. Ma uitam asa la oameni, parca sunt mai relaxati si mai veseli atunci cand soarele straluceste pe cer. Starea de spirit dintotdeauna a fost influentata de vreme si de psihic. O vreme mohorata aduce dupa sine o stare de spirit mohorata. Oamenii sunt nervosi, suparaciosi, artagosi. Am constatat chestia asta cu starea de spirit la oamenii de la statie. In fiecare zi iau contact cu vreo 70 de persoane si le-am observat cu atentie comportamentul atunci cand vin la alimentat. Le observ starea de spirit zilnic si sunt capabil sa fac diferenta intre zilele insorite cand toti sunt voiosi si bine dispusi si zilele ploioase, friguroase si mohorate cand toti sunt pleostiti, suparati si artagosi.

Mirosul de primavara se asorteaza atunci cand il asociem cu un parfum bun, viu, elegant in acelasi timp. Parfumul pentru multi dintre noi este un simplu accesoriu, insa acest accesoriu ne defineste personalitatea si reuseste sa transmita celor din jur trasaturile noastre de caracter intr-un mod subtil. E drept, nu toti se pricep sa le interpreteze, insa ati observat probabil ca nu prea gasesti doi oameni care sa foloseasca acelasi parfum. Industria parfumurilor joaca un rol esential pe piata din Romania. Cunosc putini oameni care nu folosesc parfumuri si de obicei sunt trecuti de 50 de ani.

Gasesti Paco Rabanne Invictus aici, un parfum de foarte buna calitate care o sa transmita celor din jur ideea de profesionalism. Un barbat puternic are nevoie de un parfum pe masura, un parfum care sa il reprezinte. Parfumurile de calitate nu inseamna intotdeauna pret si o sa va explic imediat despre ce este vorba. Zilele trecute am intrat intr-o parfumerie din oras, cred ca si singura daca stau bine sa ma gandesc. Am vazut acolo niste preturi pe care nu le-am considerat nici cum pana cand am ajuns acasa si am pornit o investigatie proprie. Am inceput sa compar acele preturi cu preturile parfumurilor vandute in strainatate, originale. Nu mica mi-a fost mirarea cand am observat faptul ca desi avem de-a face cu acelasi produs, pretul din parfumeria din Severin era mult peste strainatate.

Atunci, vine intrebarea mea: merita sa cumperi din oras sau de pe net? E drept, pe net calitatea este putin mai slaba, insa si pretul este pe placul nostru. Nu ne putem permite cu totii sa dam 150 de euro pe un parfum. Din punctul meu de vedere, la nivelul saraciei in care ne aflam in acest moment, nu merita sa dai mai mult de 100 de lei pe un parfum. Cand lucrezi pe salariul minim pe economie, nu iti permiti asemenea lux.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.