Despre temele wordpress piratate

Pana nu demult foloseam destul de multe teme piratate. Nu prea faceam bani cu blogurile astfel incat sa imi permit sa cumpar cate o tema de 50 de dolari pentru fiecare in parte. Stiu, nu suna a profesionist insa trebuie sa fim realisti, Romania nu e tara profesionistilor. Cand o sa imi ceara cineva profesionalism o sa i-l ofer cu cea mai mare placere.

Dupa cum spuneam, foloseam teme piratate si cand am inceput sa fac bani cu blogurile, am avut nevoie de un host bun. Am gasit unul, insa cu toleranta zero la Spam. Eu obisnuiam sa imi iau teme de pe site-uri de genul mafiashare.net sau 123themes.net si cand am mutat pe noul host aveam destul de des probleme legate de spam. Aceste teme au inserate scripturi de spam care iti vor dauna imediat cum le instalezi.

Temele piratate de pe net nu merita efortul de a investi timp in ele. Daca ai un host bun nu o sa ti se permita sa le tii pe site si ajungi de unde ai plecat. Mai bine cumperi o tema cu 50 de dolari de pe themeforrest si o folosesti la toate site-urile chiar daca nu prea ai voie. Probabil o sa te lase sa updatezi tema doar pt un singur site cand va veni momentul, insa in rest esti sigur ca ai o tema curata, necontaminata cu scripturi dubioase. Site-urile trebuie sa fie ON mereu, nu OFF din cauza problemelor de securitate.

De asemenea, as mai putea recomanda teme gratuite de pe mythemeshop.com, eu le folosesc pentru cateva site-uri wordpress si chiar daca nu au cine stie ce optiuni avansate, sunt foarte bine lucrate si nu dau erori ciudate. Lipsa optiunilor de personalizare nu te impiedica sa le editezi manual. Nu mai investiti timp in temele piratate, nu merita.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.