De ce sefii nu asculta niciodata?

De cand ma stiu, am avut de-aface cu sefi care nu asculta niciodata de subalterni. Nu ma refer la faptul ca eu vreau sa le dau ordine, ci ei sunt genul de oameni care au impresia ca le stiu pe toate, le cunosc pe toate. Peste tot pe unde am lucrat sefii au facut lucruri fara sa ma anunte desi eram direct implicat in jobul respectiv, iar apoi au constat faptul ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Probabil daca s-ar fi sfatuit inainte si cu angajatii, ar fi rezolvat intocmai situatia.

Sefii nu asculta pentru ca odata ce te obisnuiesti cu statutul de sef, incepi sa pierzi putin contactul cu lumea din jur, cu realitatea. Ai impresia ca te pricepi la toate, ca le stii pe toate, unii sefi incep chiar sa se poarte urat cu angajatii. Intotdeauna am urat sefii care se poarta urat cu angajatii. Ei mizeaza pe faptul ca rata somajului este atat de mare incat pot sa intinda coarda la infinit. Saracia din Severin e lucie si toti angajatii sunt obligati sa suporte nemerniciile patronilor pentru a fii in stare sa aduca de mancare pentru familie.

Lucrurile sunt destul de grave, caci inevitabil se va ajunge si la un grad de saturatie. Angajatii vor prefera sa moara de foame impreuna cu ale lor familii de cat sa sa se mai duca la munca la niste patroni care nu accepta decat varianta propusa de ei. Daca vii tu cu a ta jignesti si suporti apoi jugnirile. Nu ai voie sa contrazici patronul, nu ai voie sa vii cu ideea ta, nu ai voie sa te rastesti la el atunci cand esti nervos. Sefii nu asculta niciodata de angajati si acesta este motivul pentru care tara merge asa bine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.