Cat de folositor poate fi Facebook?

Din punctul meu de vedere, Facebook are o singura utilitate, in rest il consider drept o unealta de pierdut timpul, de ars gazul de pomana si de taiat frunza la caini. Facebook in Romania, este folosit cu profil personal pentru: barfa, agatat, narcisism. BAN cu alte cuvinte… Nu faci nici un ban , dar primesti ban ca la Counter-Strike din viata reala. Practic daca ai un profil public de Facebook nu faci altceva de cat sa pierzi vremea discutant cu niste tone de nimeni, sau cu ceva prieteni aflati la departare in cel mai bun caz. Mereu am spus ca cei care doresc sa discute cu cei aflati la departare au Skype, un program prin care te si vezi LIVE cu cel cu care discuti. In fine, deci, pentru profile publice, Facebook nu ajuta cu nimic.

Atunci cand ai un business insa, Facebook poate sa fie o unealta de promovare exceptionala. Eu folosesc Facebook pentru toate blogurile mele si este o sursa destul de importanta de primit trafic. Oamenii care pierd vremea pe Facebook mai intra pe reclamele sau pe postarile tale si astfel, reusesti intr-un fel sa iti faci cunoscuta marfa daca ai ceva magazin.

Facebook trebuie folosit numai pentru promovarea afacerii. Are o eficienta pana la un anumit punct si va dati seama ca marea de nimeni care pierde timpul pe Facebook nu va fi de cele mai multe ori un client care intelege ce se intampla in jurul sau. Lucrurile trebuie tratate putin altfel si cu siguranta aceasta retea de socializare se va ridica la inaltimea asteptarilor antreprenorilor din intreaga lume. Putem promova cu Facebook, insa in Romania cel putin, unde avem o mentalitate inapoiata, pana la un anumit punct. Nu va faceti sperante ca veti vinde cu sacii prin intermediul unei promovari pe Facebook, insa este o sursa care deocamdata functioneaza.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.