Profesionisti face-painting online

Copiii sunt suflete nevinovate. Atata timp cat ei exista existam si noi, permanent ne aduce aminte de copilaria proprie prin intermediul lor. Distractia pentru cei mici in ziua de azi atinge noi nivele. S-au dus vremurile in care se jucau in fata blocului. S-au dus vremurile in care simplitatea era un standard greu de depasit. S-au dus vremurile in care toti eram saraci si obisnuiam sa ne construim singuri jucariile, sa inventam noi jocuri capabile sa ne tina ocupati o vacanta intreaga. Am spus de multe ori faptul ca desi suntem mai dezvoltati ca niciodata din punct de vedere tehnic, ne instrainam tot mai mult unii de altii, pe zi ce trece. Socializarea din viata reala este inlocuita de cea virtuala si desi aparent aceasta este in avantajul nostru… nu e chiar asa.

Astazi, copiii se distreaza cu ajutorul tehnologiei. Au tablete, laptopuri, calculatoare, internet, au smartphone si cate si mai cate. Cu toate acestea, e bine sa mai fie dusi din cand in cand in comunitati de copiii in care sa se obisnuiasca cu integrarea. Sunt de acord ca e mai comod si mai sigur sa socializeze de acasa prin intermediul Facebook, insa trebuie sa fim realisti. Ei vor avea de dat piept cu realitatea, nu cu virtualul cand vor creste. Parintii de exemplu pot sa organizeze petreceri private la care sa invite prietenii celor mici. Societatea a avansat atat de mult incat poti comanda de acasa face-painting online. Copiii iubesc desenele iar daca la ziua unui copil chemi un artist specializat in face-painting, cu siguranta cei mici vor uita de tot ce tine de tehnologie, calculatoare, Facebook si asa mai departe. Realitatea care ne inconjoara este capabila sa ne distreze indiferent de varsta, trebuie doar sa vedem metodele cele mai frumoase.

Desi am spus de multe ori faptul ca internetul este inventia secolului, am spus si faptul ca are o latura distructiva. Ajungem sa stam fata in fata cu telefonul in mana, fiecare cu socializarea lui virtuala in loc sa socializam intre noi. Mai de graba apelezi la specialisti face-printing online si te simti bine alaturi de copiii tai in realitate de cat sa te bazezi pe invetnii ce au un cu totul alt scop.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.