Orijen hrana de calitate pentru catelul tau

Necuvantatoarele sunt singurele capabile sa ne inteleaga, uneori… Desi nu au puterea de a ne transmite ceva prin viu grai, de multe ori sunt niste animale mai sufletiste de cat oamenii in sine. Catelul se presupune a fi “cel mai pun prieten al omului” si toata lumea o sa se intrebe de ce tocmai cainele? Nimeni nu stie de fapt de unde a plecat aceasta zicala, insa cu siguranta este vorba despre caractere. Cel mai bun prieten al omului este credincios, loial, intelegator, ajutator. Sunt cateva calitati care oamenilor din ziua de azi le cam lipsesc, asa ca se intelege de ce cainele este ales drept prietenul suprem, nu un alt om. Exista prietenie si in randul oamenilor, insa legatura dintre un om si catelul sau este ceva aparte.

Cei care au avut parte de un animalut de companie, de un catel, atunci or sa inteleaga de ce spun ca acestia au nevoie de Orijen hrana de calitate. Un catel nu poate sa creasca mereu cu resturile ce raman de la masa noastra. Au nevoie de vitamine si minerale pe care nu le pot lua din alta parte de cat dintr-o hrana special creata pentru ei. Bineinteles, ramane la alegerea fiecarui stapan de catel daca prefera sa il hraneasca in continuare cu resturi sau daca ii cumpara mancare special conceputa pentru el.

Imi aduc aminte de vremurile cand eram copil, am avut si eu vreo 2 catei pe atunci. Parintii erau cei care aveau grija de animalut, insa pot spune ca si asa era o responsabilitate destul de mare. Tin minte cand am iesit pentru prima data cu el afara, pana nu a coborat tata sa il bage in casa, la mine nu mai voia sa vina. Parca stia ca il asteapta din nou cei 4 pereti ai apartamentului si voia sa se simta liber. Cateii nu se tin in apartament, clar… Au nevoie de o curte unde sa alerge pana isi consuma toata energia. Au nevoie de miscare iar cele 15 minute pe zi de plimbare pe care i le puteam oferi noi, erau insuficiente. Catelul trebuie sa zburde si sa se simta LIBER. Oamenii care tin caini in apartament nu isi dau seama ca il chinuie. Pisica mai merge, caci unde o pui acolo sta. Nu e asa pretentioasa…

Aveti grija de animalele voastre de companie, indiferent ca sunt pisici sau caini. Sunt singurele capabile de a oferi o loialitate neconditionata si singurele capabile sa ofere afectiune la fel de neconditionata. Nu degeaba catelul este des asociat cu persoanele in varsta. Este capabil sa alunge singuratatea si are la randul sau grija de batran la fel cum si batranul are grija de el.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.