Luna martie miroase bine

Se pare ca incet incet avem parte de schimbarea pe care o asteptam de mult. Dupa atata iarna friguroasa si plina de nori, ploi, uneori zapada, avem parte de un martie insorit, calduros cat de cat, un martie care ne mai scoate din amorteala chiar daca vine la pachet cu astenia de primavara. Prima luna a primaverii este destul de capricioasa de obicei… Polua si caludra nu prea este, insa anul acesta am avut parte de un inceput de primavara destul de frumos. 1 si 8 martie au fost prilej de sarbatoare in aer liber, nu in casa ca si pana acum.

Pentru 1 si 8 martie am cumparat parfumuri pentru femeile importante din viata mea, si la fel ma gandesc sa procedez si de Pasti. Va vine sa credeti sau nu, doar o luna ne mai desparte de marea sarbatoare a crestinatatii. Pe data de 12 aprilie, iepurasul de Paste o sa aduca parfumuri pentru prietenii apropiati. De unde le cumpar? Click pentru mai multe detalii. Intotdeauna am considerat ca parfumul este mai mult de cat un simplu accesoriu. El defineste in esenta personalitatea celui care il foloseste.

E adevarat, nu se daruieste un parfum oricui. Trebuie sa cunosti persoana respectiva foarte bine. De-asta am si spus ca de 1 si 8 martie nu am daruit tuturor femeilor pe care le-am intalnit parfumuri… Doar celor apropiate si la fel voi face si de Paste. Multi or sa intrebe de ce le dau parfumuri si nu ceva simbolic? Ei bine, sunt obisnuit sa ofer calitate. Niciodata nu m-am uitat la bani atunci cand a venit vorba de cadouri, insa nu va imaginati ca obisnuiesc sa cheltui fara numar… Nu, cheltui in masura posibilitatilor mele. Simbolistica unui cadou are rolul ei, insa in societatea moderna totul se rezuma la utilitate. Sunt absolut sigue ca persoanele care se bucura de parfumurile mele s-ar bucura la fel de mult si de un simplu cadou simbolic, insa sunt de parere ca un cadou trebuie sa fie util. Arata bine in vitrina si “gestul”, insa parca mai bine iti prinde un parfum pe care oricum il folosesti zi de zi si astfel scutesti o cheltuiala.

Am mai vazut la unii prostul obicei de a da cadou bani. Merg pe ideea ca de cat sa cumpere o aiureala care sa nu placa, mai bine da bani si asa isi cumpara fiecare ce are nevoie. E ok aceasta abordare pana la un anumit punct. Mereu am considerat ca atunci cand faci un cadou, trebuie sa pui suflet. Sa umblii in oras sa il cumperi sau sa pierzi ore cautandu-l pe internet. Banii, nu au suflet si nu reprezinta un cadou chiar daca abordarea mi se pare ok cat de cat. Asadar, daruiti cu sufletul…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.