Autobuzul fara lumini

Adineaori am intrat la serviciu… Incep munca la ora 6:00 si dimineata niciodata nu e aglomeratie. Sinfer sa fiu, nu prea vine nimeni la alimentat pana in 7:30, caci majoritatea incep munca la ora 8:00 si sunt multi care nu lasa alimentatul pe dimineata. Deci, la ora 6 e liniste totala. Vad autobuzele cum incep sa treaca pe strada, cele locale dar si cele intra-judetene. Eu am un ritual cand intru de serviciu, practic am nevoie de aproximativ 30 de minute doar ca sa car troacele din masina inauntru. Apoi, pe la 6 si jumatate mananc ceva ca sa nu beau cafeaua pe stomacul gol. Cica nu este recomandat.

Cum caram eu mai intens la plase, pungi si sacose, trece un autocar pe strada cu luminile stinse. Nu avea nici macar pozitiile aprinse. Stau si ma intreb daca soferul o fi ruda cu cel care a fost dat la televizor in urma cu cateva zile. Stiti voi, cel care conducea autobuzul de transport public de persoane cu permisul de conducere suspendat de luni bune. Chiar nu inteleg de ce exista atata proasta calitate in ceea ce priveste soferia asta, si de ce se angajeaza oameni atat de slab pregatiti intelectual intr-un domeniu ca transportul public de persoane.

Dupa parerea mea, soferul de autobuz / autocar are cea mai mare responsabilitate dintre toti soferii. Are in maini viata a peste 40 de persoane si din aceasta cauza consider ca angajarile pentru aceste posturi trebuie sa fie facute in mod serios. Nu poti sa pui pe oricine sa mearga cu autobuzul, lumea e plina de nebuni. E drept, se intampla sa vezi si handicapati in scaunul soferului care fie merg cu permisul suspendat, fie merg cu luminile stinse, si din cauza salariilor care in Romania sunt niste nimicuri. Autobuzul fara lumini este de multe ori exemplul seriozitati firmelor de transport persoane.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.