Despre femeia cicalitoare

Discutam cu un amic in urma cu cateva zile despre motivele pentru care barbatii ascund lucruri elementare de neveste sau de femeile cu care isi impar viata de o buna bucata de vreme. El spunea ca femeile sunt isterice, ca nu au capacitatea de a intelege si ca e mai bine sa ascunzi de ele de cat sa risti un scandal sau neintelegere in relatie.

Din punctul meu de vedere, este o aiureala. Femeia de langa tine trebuie sa te completeze si sa iti fie alaturi la bine si la greu. Trebuie sa fie capabila sa inteleaga problemele tale si sa nu faca circ atunci cand nu este cazul. Da, barbatii fac si tampenii asa ca nu o sa zic faptul ca femeia face circ de pomana intotdeauna.

Femeia de langa tine trebuie sa stie totul si asta doar pentru a deveni mai puternica si mai increzatoare in relatie. In spatele oricarui barbat puternic zace o femeie puternica la randul ei. Daca intradevar nu exista alta cale de cat sa ii ascunzi anumite lucruri, e un semnal de alarma cat se poate de clar ca acea femeie nu este capabila sa te inteleaga, iar viitorul alaturi de ea nu are cum sa existe pe termen lung. Nu poti sa scunzi la infinit lucruri de cea care sta langa tine non stop si va veni un moment in care shit will hit the fan…

Sustin ideea ca timpul pierdut alaturi de femei incapabile sa inteleaga nu mai poate fi recuperat. Tineretea trece iar sansele sa cunosti pe cineva care este pe aceeasi lungime de unda cu tine se diminueaza considerabil. Unele femei pot fi educate sa inteleaga fara circ, altele nu… Ramane la aprecierea fiecaruia daca doreste sau nu o relatie linistita si sanatoasa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.