Cand stii ca este momentul potrivit pentru casatorie?

Practic exista doua situatii: ori o lasi gravida si nu ai de ales, ori se presupune ca exista o relatie de lunga durata ce trebuie sa se concretizeze intr-o unire de destine. Nu o sa discutam astazi despre cei care se casatoresc fortati de imprejurarile unui copil, caci ei sunt cei mai prosti de pe planeta. Acele casnicii nu or sa tina niciodata mai mult de cateva luni, sau cu putin noroc cativa ani.

In schimb, cei care se casatoresc din pura iubire sau din dorinta de a trece la nivelul urmator, mereu isi pun intrebarea cand sa faca acest pas. Din punctul meu de vedere, al unui om ce n-a avut taina cu nunta pana acum, nu trebuie niciodata sa te casatoresti in pripa. Ce inseamna in pripa? Pai in cateva luni de cand cunosti persoana cu care vrei sa iti petreci restul vietii. De ce spun ca nu e voie sa apara graba? Pentur ca in mod normal, ai nevoie de o viata intreaga pentru a cunoaste o persoana. Nu ai cum sa o cunosti intr-o luna sau doua.

Discut despre subiectul “lunii” deoarece cunosc cazuri de oameni care au procedat in acest mod si nu au sfarsit bine absolut de loc. Divortul s-a pronuntat cativa ani mai tarziu si din aceasta cauza afirm faptul ca este foarte dificil sa iti gasesti jumatatea perfect compatibila cu tine. Cu totii avem nevoie alaturi de persoane care sa ne completeze si care sa ne ajute. Cum poti dupa doar o luna sa spui ca ti-ai cunoscut jumatatea? Mi-e greu sa cred ca exista oameni care se lasa dusi de val in asemenea hal, insa exemplele vorbesc de la sine.

Momentul perfect pentru casatorie il simtim cu totii, insa in nici un caz nu poate sa apara dupa doar o luna, doua, trei…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.