Vine Mircea Baniciu la Severin

Cu siguranta puletii din ziua de azi ce alcatuiesc tanara generatie habar nu au cine este acest om. Ce canta si de cand canta. Muzica folk a fost intotdeauna o muzica dedicata strict unei anumite categorii de persoane: romanticii. Omul cu chitara a reusit intotdeauna sa transmita sentimente si sa spuna o poveste.

Astazi, muzica folk nu mai are cautare, a fost inlocuita cu manelele si alte muzici paguboase care nu fac altceva de cat sa ne indeparteze unii de ceilalti, nu sa ne apropie, nu sa ne sensibilizeze. Muzica trebuie sa transmita un sentiment pe care noi sa il intelegem.

Mircea Baniciu canta dinainte sa ma nasc eu. Are zeci de ani de muzica in spate si nu putine au fost datile cand am ascultat in tihna, relaxat si fericit, melodiile lui. Putem aminti aici intreg albului din 2008… Asta ca sa nu ziceti ca ascult eu muzica invechita 😀 Ca si melodii imi plac in mod expres Cantecul Ceasornicarului, Esarfa, Frunza si Himera.

Sunt placut surprins sa aflu ca Mircea Baniciu poposeste in Severin pe data de 22 martie la Kripton Club. Va fi insotit de Vlady Cnejevici la clape si Teo Boar la chitara. Asadar, cine vrea muzica buna sa isi rezerve biletele de pe acum, la numarul de telefon 0753.241.035. Pretul este de 40 de lei pentru un loc, mizilic.

Bineinteles ca o sa merg acolo, nu am cum sa lipsesc. Am lipsit de la concertul Compact si mi-a parut rau o saptamana dupa… Asa ca nu am de gand sa mai traiesc cu regrete. Ar fi bine si voi sa faceti acelasi lucru: asigurati-va o viata fara regrete de care sa va bucurati mereu iar pentru romantici nu gasesc un mod mai placut de bucurie de cat ascultand versurile lui Mircea Baniciu la Severin .

 

mircea baniciu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.