Pateul din gips

Cei care au un job ce se intinde pe mai mult de 8 ore stiu ce inseamna sa ai nevoie de ceva mancare consistenta. Problema este ca nu am posibilitatea sa gatesc la munca. Lucrez intr-un mediu in care interactionez cu persoane si nu pot sa improvizez o bucatarie printre oameni care vin si pleaca.

Astfel, sunt nevoit sa ma duc dimineata la patiserie si sa cumpar de-ale gurii pentru cele 16 ore pe care le am de stat. E drept, nu ma prea omor eu cu mancarea, asa ca imi ajung vreo 3 pateuri mai mari. Problema este ca pateurile astea daca nu le mananci cat sunt calde, dupa se intaresc de parca ar contine si ceva rogojina sau chiar scoarta de copac. Nu pot sa pricep ce dracului baga in ele de se intaresc precum lemnele in cateva ore doar. Zici ca sunt facute cu gips, nu cu faina.

Sincer sa fiu nu am gasit pana acum o patiserie in oras de unde sa cumpar ceva produse care sa stea peste zi. Adica sa ramana mancabile. Daca cumpar langosi se intaresc de zici ca sunt obuze de tun. Rozi pe ele ca pe stiuletii de porumb. Daca iau pateuri, se intaresc si iar la fel, abia le mananci. Sa nu mai zic de faptul ca branza a inceput sa fie pe cale de disparitie. Abia daca mai gasesti 10 grame in tot pateul. In rest, gris la greu.

Nu inteleg de ce patiseriile nu isi dau silinta sa faca niste produse mancabile pe termen mai lung. Sau interesul lor este sa stea proaspete cat mai putin si din aceasta cauza sa revii la ei sa cumperi altele? Oricum ar fi e vorba de calitate zero si interes zero pentru client. In strainatate nu cred ca ar rezista nici macar doua zile fara sa li se inchida cosmelia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.