As vrea un laptop de 14 inch

Atunci cand esti blogger si incepi sa faci bani din treaba asta, incepi sa petreci din ce in ce mai multe ore in fata calculatorului. Scrii si scrii mult. Te documentezi la fel de mult. Nu poti sa scrii orice rahat pe blog, altfel risti sa te faci de ras…

Povesteam intr-un articol trecut cu mi-am vandut ambele laptopuri asta toamna spunandu-mi ca “nu am ce face cu ele”. Iata ca doar cateva luni mai tarziu, simt nevoia sa iau laptopul cu mine si sa plec prin locuri cu mult soare unde sa pot scrie mult mai relaxat de cat din fata calculatorului.

M-am gandit la un laptop de 14 inch. Cele de 15 sunt prea butucanoase, cele de 10 sunt prea mici si te chiorasti la ele. Compromisul este la 14 inch, nici mare dar nici mic. Este forma business, usor de transportat, insa destul de functional.

Din pacate, in magazine nu prea gasesti laptop de 14 inch la un pret bun. Cand spun pret bun ma refer la ceva sub 1500 de lei, caci pentru office si mail nu ai nevoie de mai mult. Nu ma incanta sa dau 2500 de lei pentru un laptop de 14 inch bunicel cat de cat. Mai bine ma uit pe piata de SH desi nu e o solutie eficienta. Bateriile la laptopurile SH nu prea mai tin si nu am de gand sa ma apuc sa cumpar si baterie.

Acesta este paradoxul, am avut laptop de 10 inch (notebook), am avut de 13, am avut de 14, de 15 si chiar de 17… Iata ca acum cand am nevoie de ele dau din colt in colt… Ar trebui sa fiu mai precaut, nu? O sa anunt marea “achizitie” cand o sa ma hotarasc ce cumpar. Ceva recomandari?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.