Pa Pa tocmai.ro

Tocmai.ro s-a dus pe olx.ro.Mie unul mi se pare de porc aceasta schimbare, pentru ca nu departe sunt vremurile in care tocmai.ro afisa bannere de genul “tocmai.ro ramane tocmai.ro” in momentul in care mercadorul a fost schimbat in olx. Iata ca le-a venit si lor randul sa dea cu subsemnatul la comasare. O sa aflam zilele ce urmeaza care au fost motivele aceste fuziuni prin care tocmai.ro se desfiinteaza.

Din punctul meu de vedere, este o veste buna. Intotdeauna am spus ca aceste site-uri de anunturi gratuite diverse sunt locul unde se strange talciocul din orasele tarii. Toate nimicurile posibile si imposibile sunt scoase la vanzare. Toate ciurucurile si gunoaiele sunt pozate si scoase la vanzare in speranta ca vineva ori se va pacali crezand ca e functional acel gunoi, ori va cumpara ceva in necunostinta de cauza.

Oamenii cu siguranta traiesc mai bine de cand au aparut aceste site-uri. Incep sa vanda de prin pod, de prin beci, de prin curte, de prin timberoane tot ce gasesc. Subzistenta cunoaste o noua valoare si oamenii prospera cu anunturi de “Vand … : pret 10 lei”.

Sa nu blamam, sa nu judecam. Prosperitatea trebuie sa inceapa de undeva si nu va incepe niciodata cu sume mari. E bine totusi ca se intampla si ca exista crestere economica per total, chiar daca este mica. Oamenii traiesc mai bine si din fericire, asta ne da sperante. Asteptam cu totii acele vremuri in care cuvantul saracie va fi ceva de domeniul trecutului. Romania inca nu este tara care sa permita un trai decent pentru toata lumea, si din pacate noi, personal, nu putem face nimic in privinta asta de cat o data la 4 ani cand avem puetrea de a schimba calsa politica. Scoatem hotii de la putere cu stampila si punem alti hoti in locul lor…. Evolutie zic?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.