Cea mai buna ciocolata – Alferd Ritter

Cumparasem pentru cineva de 8 martie niste ciocolata mai speciala pe care voiam sa i-o daruiesc cu aceasta ocazie. Gentleman veritabil cum ma stiti, am ales sa cumpar ciocolata, nu flori. Femeile din ziua de azi nu le apreciaza pentru ca se ofilesc repede. Povesteam intr-un articol trecut depsre lipsa emotivitatii la femei in contextul societatii contemporane.

Revenind la subiect, nu m-am mai intalnit cu tipa din diverse motive si am ramas cu ciocolata in masina. De vreo saptamana o plimb dupa mine si ieri mi-am calcat pe suflet sa o incerc. Nu am putut sa ma mai abtin. De fapt, nici nu stiu de ce o mai tineam in masina din moment ce 8 martie a trecut de o saptamana si altcuiva nu aveam oricum cui sa o daruiesc.

Ciocolata se numeste Ritter Sport mini BUNTER MIX si costa undeva la 15 lei daca nu ma insel. O gramada de bani ar putea spune unii, insa eu nu ma uit la pret atunci cand vreau sa fac un cadou frumos cuiva. Pai cum sa ma duc la o fata cu o Afrikana de 2 lei si 15 bani? Ca-mi da aia cu ea in cap… Bine, exista si ciocolata mai scumpa de 15 lei, insa asta mi-a atras atentia prin ambalaj… Da, sunt genul care se lasa dus de nas de ambalaj…

Practic, inauntru erau mai multe ciocolatele ambalate la randul lor… Una cu iaurt, una cu alune, una cu martipan, una cu biscuiti si asa mai departe. Cred ca sunt vreo 9 bucati diferite si intreaga ciocolata insumeaza 150 de grame. Am reusit sa fac o poza cu ultimele 4 ciocolatele ramase in viata la momentul acela… Probabil cand acest articol va fi terminat, nici o ciocolatica nu va mai exista din cele 9.

Destul de buna pentru o ciocolata nemteasca, si e o recomandare si pentru Daniela, mare amatoare de cicolata.

 

2015-03-13 15.29.59

One Response

  1. Daniela Bojincă - Pishky March 13, 2015

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.