Calitate pe bracomotoareelectrice.ro

Zilele trecute am avut o problema la statie si am avut nevoie de un compresor. Nu multi stiu ce inseamna o statie de alimentare cu carburant GPL, insa e nevoie si de un compresor in aceasta instalatie. Aceste pompe GPL functioneaza foarte mult si au nevoie din cand in cand de intretinere. Nu e de mirare ca mai cedeaza ceva componente din cand in cand chiar daca avem de-a face cu componente industriale.

Ei bine, problema nu a fost faptul ca s-a stricat, ci faptul ca era aproape imposibil de gasit un compresor de calitate in Severin. Nu stiu de ce, dar am impresia ca daca orasul este micut, nici magazinele nu tin pe stocuri lucruri de calitate. Pot spune ca am cautat in tot orasul, mai aveam putin si plecam si spre Craiova daca mai aveam timp, insa se facuse deja seara si cu siguranta pana ajungeam eu erau toate magazinele inchise.

Am preferat sa caut pe internet, resemnat fiind cu saraciile chinezesti gasite prin magazinele de bricolaj. Am facut o comanda pe bracomotoareelectrice.ro si mi-a sosit a doua zi prin curier. Era varianta cea mai buna si cred ca si cea mai convenabila. Atunci cand ai de-aface cu un ansamblu industrial, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa pui lucruri de rahat, ieftine si chinezesti la mijloc. O sa te trezesti din nou cu porbleme cand iti e lumea mai draga.

Oamenii trebuie sa constientizeze importanta lucrurilor de calitate si sa renunte incet incet la ieftin si prost. De cat sa ma apuc sa schimb cate un compresor in fiecare an, prefer sa cumpar unul de calitate si astfel, scutesc bani si stres, nervi, etc… Pai meseriasul care face rschimbul va acere bani, timpul cat statia e down se numeste pierdere. Sunt lucruri pe care nu toti le ia in calcul si e pacat, inteligenta trebuie sa fie caracteristica principala a romanilor. Suntem renumiti pe intreg blogul pentru inventivitate, asa ca nu ar fi dificil sa ne facem renume si pentru inteligenta. Trebuie doar sa modelam putin mentalitatea si sa invatam sa gandim pro – evolutie… Atata tot!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.