Se cam redeschid dosarele

Adineaori am auzit ca se redeschide dosarul mineriadelor din anii 90. Un lucru bun, caci nu se poate ca nimeni sa nu fie tras la raspundere. Poate ca acum, dupa ce Basescu si-a luat mana de pe justitie, sa existe si politicieni condamnati pe bune. Sper sa se redeschida si dosarul Flota iar Basescu sa ajunga in puscarie, acolo unde ii e locul. De ce spun ca acolo ii este locul? Pentru ca sub guvernarea lui se taiau salarii si pensii, se imprumutau bani de la FMI in timp ce Udrea si Videanu furau ca apucatii cu sutele de milioane de euro… E incredibil asa ceva, ar trebui sa infunde puscariile toata clasa politica ce a pus umarul la nenorocirea tarii.

Cum e posibil sa furi de la un popor de doua ori si sa nu patesti nimic? Adica o data le tai drepturile (salarii si pensii), apoi ii mai faci si datori luand imprumuturi de miliarde de euro, bani despre care nu stie nimeni unde au ajuns.

Cum e posibil ca in Romania anilor 90 romanii sa ia la bataie romanii? Ma refer aici la mineriade… Acele evenimente au decazut tara in ochii europenilor si sper ca cei care au fost implicati in aducerea minerilor la Bucuresti sa isi primeasca pedeapsa. Nu e posibil ca intr-o lume civilizata sa se intample asa ceva si chiar daca au trecut aproape 25 de ani de la evenimente, nu e niciodata prea tarziu pentru a face dreptate. Trebuie sa incepem sa punem tara pe picioare si sa scapam de lichelele ce au tinut in loc dezvoltarea ani de zile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.