Grija pentru aspectul fizic

Societatea contemporana incepe sa se ghideze dupa niste principii nu tocmai in regula, cel putin in Romania. Ar fi nedrept sa bag in aceeasi oala si strainii pe care ii stim drept niste oameni cu mentalitate fara prejudecati. Romanii vor aspect fizic si atat. Se pare ca inteligenta sau sentimentul nu mai au prioritate, peste tot se cere si se doreste fizic. Vedem aceste lucruri incepand cu Facebook si terminand cu fetele din curtea scolii. Pe Facebook, vedem o gramada de fete ce uneori nu au nici macar buletin, insa sunt destul de dezvoltate fizic incat sa isi faca poze singure in oglinda, poze care bineinteles ca aduca sute si mii de like-uri, sute de comentarii de genul “frumoasa”. Asta e tot ce conteaza? Frumusetea? Se pare ca da iar cei care vor sa se adapteze societatii trebuie sa se faca frumosi la randul lor.

Baietii au ocazia sa puna ceva muschi pe ei, stiind faptul ca fetele sunt atrase de baietii cu muschi. Asta e, daca atata le duce capul pe fetele din ziua de azi, nu e mare greutate sa ne conformam acestei cereri. Mai greu daca erau disperate dupa inteligenta, caci asta era destul de dificil de dobandit. Gasesti aici niste suplimente daca ai de gand sa mergi la sala. Si cu siguranta vei merge, altfel nu te poti integra in aceasta societate care cere frumusete in toate stadiile. Din pacate, o sa fii nevoit sa muncest putin, suplimentele nu iti pun muschii fara sa tragi de fiare, insa te ajuta sa te dezvolti sanatos si armonios. Stim cu totii cat de dificil este sa mentii un trai sanatos in ziua de azi, fara chimicale, mai ales daca te apuci de sport.

Grija pentru aspectul fizic incepe sa devina parte din cotidian si dupa cum spuneam, nu este un drum tocmai firesc pentru o societate care vrea sa avanseze. E drept, suntem fiinte ce se bazeaza pe atractie fizica reciproca, insa parca totusi e prea mult. Chiar pentru toata lumea sa conteze fizicul? Unde sunt oamenii inteligenti care sa promoveze inteligenta? Unde sunt femeile inteligente care sa promoveze succesul prin munca si carte, nu prin poze sumare postate pe retelele de socializare? De-asta avem in Romania o televiziune care da numai paine si circ poporului, nu se vrea inteligenta. Se vrea Tonciu, Buruiana, Capatos, Crudu si multi astfel de mascarici, oameni de nimic ce au reusit in viata strict datorita modului in care arata. Era si greu sa nu reusasca Daniela Crudu sa ajunga vedeta la cati au trecut prin patul ei… Trebuia sa se agatea ea pana la urma de un barbat destul de prost incat sa ii faca rost de ceva job la televizune, nu? In fine, stim cu totii cum stau treburile cu Tv-ul… Mai ramane sa constientizam si importanta inteligentei intr-o societate bazata pe aspectul fizic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.