De ce naturiste?

Atunci cand treci de o anumita varsta, timpul incepe sa actioneze asupra corpului tau in cele mai ciudate moduri cu putiinta. Boli cu care nu te-ai intalnit si la care nici macar nu te-ai fi gandit vreodata isi fac simtita prezenta chiar si la cei mai sanatosi dintre noi. Intrebarea este ce faci atunci cand observi ca nu mai ai controlul? Ce faci atunci cand ai frica de un sistem sanitar de stat corupt pana in ultima lui molecula? Pai ca tot omul ce gandeste, te indrepti spre alternativa. Alternativa in acest caz o reprezinta produsele bio sau naturale, incepand cu suplimente alimentare si terminand cu medicamente naturiste. Cei care doresc sa vada despre ce vorbesc, sa dea un click aici.

Medicina naturista a fost intotdeauna controversata si o sa va explic imediat de ce. Oamenii nu prea au incredere in lucrurile ne atestate medical, iar medicina traditionala nu o sa incurajeze niciodata medicina alternativa, chiar daca reuzltatele sunt vizibile si de necontestat. Pai cum sa recomande un medic dintr-un spital din Romania medicina naturista? Te-ai face bine si nu ai mai apela la medicul din spital, drept urmare el nu isi va mai primi plicul in buzunar pentru consultatiile si tratamentul ce se impune. E ceva cat se poate de normal sa apara controverse atata timp cat vineva pierde bani din cauza alternativelor. Inca din cele mai vechi timpuri, se stie faptul ca toata lumea alearga dupa monopol.

Suplimentele nutritive naturiste au rolul de a-ti mentine sanatatea in parametri optimi, lucru destul de dificil de obtinut in ziua de azi daca ne gandim putin ce stil de viata avem: foarte mult stres, foarte multa oboseala, dormim mai putin de cat se recomanda, alimentatia fast-food este la ordinea zile si asa mai departe. Este foarte dificil sa ai grija de tine in contextul societatii actuale, asa ca niste suplimente naturale, nu artificiale au menirea de a te mentine pe cat posibil pe linia de plutire. Sunt un ajutor binevenit care previne nevoia de medicina naturala, asa ca nu va mirati cand o sa auziti ca medicii din spitale nu recomanda medicina naturista sau suplimentele naturale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.