Popii se impotrivesc scoaterii religiei din programa

Religia inca din cele mai vechi timpuri a fost singura capabila sa opreasca popoarele de la conducerea prin razboi si de la haos. Atunci ca nu te temi de absolut nimic, nu mai esti om, nu mai ai sentimente, nu mai ai mila. Religia a razbit de-a lungul timpului implantand in constiinta noastra o frica de Dumnezeu ce nu are egal. E drept, odata cu trecerea timpului lumea nu mai crede in acele povesti spuse in urma cu 2000 de ani, insa trebuie sa remarcam faptul ca si biserica s-a schimbat destul de mult in ultima vreme. Masinile scumpe si averea au inceput sa indeparteze oamenii de preoti, care ar trebui sa fie smeriti si piosi, nu sa detina masini si case scumpe.

Acesti popi bogati care ar trebui sa aiba har, incep sa vada biserica drept o afacere si nu una tocmai corecta. Biserica profita la maxim de toata lumea, incepand de la stat caruia nu ii plateste 1 leu taxe si impozite si terminand cu oamenii de rand care cotizeaza pentru binele altora sau pentru constructia de noi locase de cult, iar banii ajung in masini scumpe si vile pentru preoti.

Acesti popi bogati se opun scoaterii religiei din programa. Le e teama ca nu cumva sa peste 10 sau 20 de ani sa nu mai aiba parte de oameni care sa cotizeze la bunastarea lor. Le e teama ca nu cumva tinerii ce vor creste fara religie obligatorie sa se intoarca impotriva bisericii cand vor vedea bogatia pe care aceasta o detine. Religia din anul 2015 nu mai trebuie perpetuata in scoli atata timp cat biserica nu mai este acel stalp al drepatatii si al onestitatii care era in urma cu foarte multi ani. Nu trebuie sa indoctrinam niste copii acum pentru a ne plati masinile si casele peste 20 de ani, stimabili popi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.