Note 3 si sticla

Merita oare sa dai 2000 de lei pe un telefon mobil? Ma tot gandeam la treaba asta in ultima vreme, bineinteles dupa ce am reusit sa sparg sticla Samsungului meu. Ma costa intre 150 si 250 de lei inlocuirea ei in functie de provenienta piesei, original sau nu. Samsungul meu are 5 inchi display si mi-a cazut din mana tocmai din cauza faptului ca este dificil de manevrat. Ma uitam la Note 3 si vad ca are cu aproape 1 inch in plus la display, adica +2.5 cm.

Cum poti sa ai grija de un telefon mobil care nu este deloc mobil. Pai pana mea tableta mea are 6 inch display si Note 3 aproape 6? Cum naiba sa tii in mana un asemenea telefon fara sa iti cada? Mai ales daca lucrezi intr-un mediu in care esti destul de ocupat cu munca fizica… Iti cumperi un 3310 de schimb? Si cand ajungi acasa scoti Note 3 de la naftalina si pui cartela in el?

Telefoanele mobile se indreapta intr-o directie pe care eu nu o inteleg. Nu se mai numesc telefoane mobile ci smartphone. E ridicol, in curand o sa avem nevoie de ambele maini pentru a tine telefonul la ureche. In plus, iti convine sa cumperi un telefon de 2000 de lei si sa ii schimbi sticla daca iti cade jos? Cred ca sub 6 – 700 de lei nu gasesti sticla pentru Note 3, daca nu chiar si mai mult. Poate doar cei care s-au confruntat cu problema pot sa confirme sau nu treaba asta dar am auzit ca la Nexus 5 e 600 de lei touch screen-ul… Ramane la aprecierea fiecaruia daca isi doreste un telefon pe care sa il foloseasca sau o grija in plus.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.