Unde putem face un implant dentar in Bucuresti?

Sanatatea dentara este foarte importanta si din pacate foarte multa lume neglijeaza acest aspect. Cea mai buna metoda prin care ne putem asigura ca nu ajungem pe mana medicilor este prevenirea, insa in Romania este destul de dificil sa previi orice. Nu avem bani astfel incat sa ne putem feri de lucrurile care ne imbolnavesc.

In aceasta situatie, unde pot cei care au nevoie de implanturi sa isi rezolve problema? Cabinetele dentistilor sunt la fiecare colt de strada oriunde in tara. Problema cu ele este ca nu toti dentistii sunt destul de pregatiti in meseria pe care o practica. Am auzit cu totii de povesti de genul “nu te duce la dentisul X sau Y”… E o bransa in care fiecare isi face un renume in functie de seriozitatea si priceperea cu care isi trateaza clientii, sau pacientii in acest caz. Aici apare problema, dentistii care incep sa isi trateze pacientii ca pe niste clienti sunt cei care pe termen lung au de pierdut. Medicina dentara este totusi medicina, nu o afacere. Acuma, ca majoritatea o transforma intr-o afacere foarte banoasa e problema a doua.

Cele mai bune clinici si cabinete medicale sunt in Bucuresti. Capitala a reusit sa concentreze cei mai buni prestatori de servicii fara sa faca vre-un efort. S-au dus oamenii singuri pentru a reusi sa-si faca un renume si un viitor. Cei care au nevoie, trebuie sa mearga pentru un implant dentar Bucuresti, altfel nu cred ca vor reusi sa gaseasca pe cineva cu adevarat priceput care sa-l trateze ca pe un pacient, nu ca pe un client. Aceeasi problema o am si eu in Severin, un mic oras de pe malul Dunarii, mort din punct de vedere economic. Orasul este plin de cabinete medicale si dentisti, insa nimeni nu recomanda pe nimeni. Cred ca au ramas in oras doar medicii inapti, slab pregatiti, care nu ar fi reusit niciodata sa lucreze calitate intr-un oras precum Bucurestiul. Au ramas aici in Severin sa chinuie in continuare oamenii cu nepriceperea lor. Odata ce ai intrat in cabinetele lor cu siguranta nu te mai intorci a doua oara, iti cauti vindecarea si rezolvarea problemei in Bucuresti, Timisoara, Craiova si alte orase mari in care medicii sunt medici, nu mascarici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.