Tocmai si lada de gunoi

Targul de vechituri din oras s-a mutat pe tocmai.ro. Daca targul de vechituri era de fapt o lada de gunoi, aceasta s-a mutat acum si pe internet prin intermediul site-urilor genul tocmai.ro si olx.ro, unde poti posta orice. Daca ai rahat de vanzare esti liber sa il vinzi pe tocmai.ro.

Eu unul, de fiecare cand am cumparat ceva din targ m-am pacalit. Ori a fost defect din start, ori carpit, ori s-a defectat la iesirea pe poarta. Am cumparat pana acum incarcatoare de telefon, casti, telefoane in sine, asa ca m-am jurat ca nu o sa mai cumpar in vecii vecilor ceva din targ.

Acest juramant ma pune in situatia de a nu mai cumpara nimic nici de pe tocmai. Aceleasi chestii le vezi si acolo. Eu nu inteleg ce fel de om trebuie sa fii sa aduni toate gunoaiele din curte si sa le scoti la vanzare… Mi se pare o ocupatie de oameni atat de mici, incat nici nu merita dezbatut subiectul. Prefera sa faca 5 lei din vaznarea de nimicuri in loc sa se duca la munca.

In fine, fiecare cu activitatea lui, insa cred ca se vor pune ceva restrictii pe aceste site-rui, caci altfel nu ai cum sa mai postezi si lucruri serioase, nu or sa se mai vada din atatea ciurucuri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.