De ce nu imi plac cainii

Fiecare dintre noi are un animal preferat. Unora le plac cainii, altora le plac pisicile, papagalii, porcii de guineea sau hamsterii. Sa nu uitam de pesti! Si nu ma refer la cei prinsi pe balta cu undita, ci la cei din acvarii. De mic am fost crescut cu animale de companie in preajma si probabil am avut intre ce alege. Am avut si pisici, si caini, si pesti, hamsteri, la un moment dat era sa ma pricopsesc si cu o maimuta. Dintre toate, pisicile mi-au placut cel mai mult si o sa va spun imediat de ce.

Mi-au placut pisicile pentru ca sunt curate. E cel mai important lucru pentru mine. Se spala mereu in modul lor caracteristic si astfel nu miros urat. Cat despre facut nevoile, au ladita lor cu nisip unde revin de fiecare data. Sunt pufoase, blande si lenese. Me imi plac animalele pe care unde le pui acolo stau.

Nu-mi plac cainii pentru ca sunt foarte foarte pretentiosi. Trebuie sa ii scoti la plimbare de cel putin 2 ori pe zi atunci cand locuiesti la bloc, nu poti sa ii tii inchisi in casa pentru ca latra de trezesc un bloc intreg. Astfel nu poti sa pleci de acasa fara sa te astepti la reclamatii din partea vecinilor. Nu imi plac cainii pentru ca sunt mereu agitati, mereu alearga, mereu au chef de joaca si eu unul de cele mai multe ori ajung casa foarte obosit. Am nevoie de liniste, nu de latraturi de caine si vanzoleala prin casa. Nu imi plac cainii pentru ca put. Da… cainele pute de trazneste, are nevoie de o igiena destul de stricta. Nu am nici timp nici chef sa fac baie la caine la fiecare 3 zile. Nu imi plac cainii pentru ca sunt foarte greu de disciplinat. Se caca prin toata casa, pe unde nu te astepti pe acolo gasesti un rahat de caine ascuns bine, sa nu se vada.

Motive mai sunt dar nu vreau sa par genul Scrooge, care are numai nemultumiri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.