Oare va intra Basescu in puscarie?

Eu imi pun intrebarea asta urmarind cu calm cele intamplate in ultimele zile. Exista cateva semne de intrebare referitoare la timpul in care se desfasoara aceste actiuni. De ce personajele in culpa sunt acuzate abia dupa ce vechiul regim s-a schimbat? Toti sunt bagati in puscarie pentru fapte la limita prescriptiei as putea spune. Nu cred ca este tocmai termenul corect insa vrea sa sublinieze “lagul” cu care au evoluat lucrurile in tara asta in ultimii ani.

Videanu, Udrea, sunt doar niste pioni ce au incercat sa para ceva mult peste puterile lor dar de ce abia acum intra in puscarie? Si pe ce dosare? Ca sunt niste dosare penibile si ridicole fara nici un fundament… mai ca seamana cu comanda executata fara drept de apel. Unde e pregatirea dosarului si unde e profesionalismul procurorilor DNA? E drept, daca au comis ilegalitati trebuie sa plateasca pentru ele, dar nu cu dosare inchipuite si nu la comanda cuiva.

Basescu? Va fi vreodata bagat in puscarie pentru cat rau a facut acestei tari? Nu cumva sa isi fi negociat el libertatea in schimbul PDL-istilor de rang inalt incarcerati? Nu il vad sa dea explicatii pentru absolut nimic. Basescu aproape ca nici nu mai exista din punct de vedere mediatic si intreb de ce? E clar ca in spatele domnului Iohanis stau tot niste PDL-isti imputiti si ii fac imputiti nu pentru ca put, ci pentru ca partidul din care ei au facut candva parte pute a coruptie din cap pana in picioare. De ce unii sunt bagati in puscarie si unii nu? Unde e dreptatea si echitatea? De ce Basecu e liber dupa ce a facut atata rau tarii? De ce Iliescu e liber dupa ce a lasat sa ia amploare devalizarea statului?

Chiar nimeni sa nu fie tras la raspundere pentru drumul gresit pe care tara se afla de 25 de ani? Intrebari fara raspuns…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.