Merita banii fotoliile pentru masaj?

Am vazut cu totii pe internet, la televizor sau prin mall-uri fotolii ce-ti ofera un masaj revigorant. Unele sunt gratis si sunt folosite de angajatii complexului, altele sunt la liber si trebuie sa platesti daca vrei un masaj cu ajutorul acestor fotolii. Ma gandeam daca merita banii sa iti cumperi unul pentru casa sau pentru la serviciu? Vremurile pe care le traim sunt din ce in ce mai stresante si daca nu eliberam stresul la timp riscam alte probleme de sanatate. Stim cu totii ca stresul este cauza a 80% din bolile fizice si psihice pe care le dobandim odata intrati in viata cu adevarat.

Sincer sa fiu, fotoliile cu masaj sunt destul de scumpe si eu unul nu imi permit sa imi cumpar unul. Daca mi-as permite as cumpara oare? Cu siguranta… Cine a fost macar o data intr-un salon de masaj stie ce inseamna sa eliberezi stresul. Te simti al tom practic, asa ca nu vad un motv pentru care nu ai cheltui banii pe un asemenea dispozitiv. De ce sa te mai deplasezi pana la salon cand poti avea salonul chiar la tine acasa? Pe termen lung cu siguranta este mult mai profitabil sa ai asemenea fotolii masaj de cat sedintele de masaj de la salonul propriu-zis.

Eu unul daca as avea o afacere, as cumpara un asemenea fotoliu pentru uzul angajatilor. Cu cat un angajat este mai relaxat, cu atat da un randament superior. Cand conduci o afacere, interesul tau este sa maresti productivitatea, asa ca un simplu fotoliu e nimic comparativ cu 30-40% profit in plus, nu? Stiu ca in strainatate e deja o moda cu chestiile astea, insa e alta mentalitate. Nu poti cere patronului roman obisnuit sa jumuleasca si pielea de pe angajat sa ii cumpere un asemenea lux… Patronii din Romania sunt obisnuiti sa ia, nu sa dea, asa ca nu cred ca o sa vedem prea curand asemenea aparate la locul de munca. De ce as face eu asta daca as avea o afacere? Simplu, am o gandire mai apropiata de occident si asa ar trebui sa avem cu totii atata timp cat vrem ca afacerea sa dea inainte, nu inapoi. Si nu poate sa dea inainte de cat cu ajutorul angajatilor fericiti de jobul pe care il presteaza.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.