Avem nemultumirea in sange

Eu incep serviciul dimineata dupa ora 6, defapt la ora 6 trebuie sa fiu deja la munca. De fiecare data cand ple, pe la 5:30 dimineata ma uit la blocurile din jur, nici un bec aprins. Sa fim oare un oras de lenesi care vor joburi numai dupa ora 8 sau pur si simplu nimeni nu se trezeste cu noaptea-n cap astfel incat sa functioneze si o industrie la acea ora? Cred ca raspunsul sau mai bine zis adevarul e intotdeauna undeva pe la mijloc.

Desi incep la ora 6, dupa cum spuneam, primii clienti incep sa apara abia in jurul orei 7:30. Ca sa inceapa serviciul la 8 sa sa aiba timp sa alimenteze trebuie sa se trezeasca si ei putin mai devreme… Am constatat ca avem nemultumirea in sange dupa cateva zile in care temperaturile au scazut catre -7 grade la ora 6 dimineata… Exista cativa clienti care vin si la 6 si ei sunt cei mai guralivi in privinta temperaturii. Daca e frig se vaita ca e frig, vara cand vine caldura se vaita ca nu au unde sa se mai bage de atata caldura.

De ce suntem un neam de nemultumiti? De ce mereu trebuie sa fim nemultumiti de vreme? Cred ca pana la urma asa este firea omului, mereu schimbatoare si mereu in cautare de perfectiune. Toata lumea se satura de temperaturile mici, insa cred ca am uitat sa mai avem rabdare. Vara nu vine cat ai bate din palme si nici cand ne dorim noi. Dureaza destul de mult tranzitia asta de la cald la rece, insa din cate am observat, in iarna asta toata lumea vorbeste numai despre cat de frig este afara. Oare altceva sa nu mai conteze la 6 dimineata de cat frigul? De ce toata lumea trebuie sa abordeze discutia asta cu noaptea in cap? Nu am inteles si sincer sa fiu am incetat sa mai incerc sa inteleg niste oameni frustrati mai mult de ora inceperii jobului de cat de frigul in sine…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.