Imaginatia femeii de clasa joasa si medie

M-am gandit de mult sa scriu un articol pe tema asta, tot mai clare avand exemple in societatea reala in care ma zbat zi de zi. O sa vorbesc astazi despre ce isi imagineaza o femeie de clasa joasa si medie ca inteligenta dar destul de frumoasa incat sa aiba pretendenti peste pretendenti(din aceeasi clasa ca si ea bineinteles) atunci cand te superi pe ea insa nu-i comunici cu subiect si predicat motivele supararii. Nu de putine ori mi s-a intamplat sa ma imprietenesc cu fete destul de frumoase, apoi sa avem un conflict generat din nimic, o cearta minora… Se mai intampla, suntem oameni cu idei diferite si scopuri diferite. Ei bine, am ajuns la concluzia ca oricare ar fi motivul conflictului, in mintea femeii de clasa joasa si medie va fi intotdeauna ideea ca ai vrut sa te culci cu ea, ori ai avut un interes asemanator ce nu ti s-a materializat. Pur si simplu am observat daca daca nu ii duc o explicatie eventual in forma scrisa, automat se va gandi la treaba asta.

Nu intelegeam de ce e necesar sa ii explici motivele supararii celui pe care te superi… Ei bine, am aflat de ce: pe femeia de clasa joasa spre medie nu o duce mintea sa gandeasca mai departe de motivul sexului. Asta e omul, fara studii superioare si fara un viitor bine stabilit in viata, fara idealuri si fara prea multe idei in sine. Multi or sa intrebe de ce invoc motivul studiilor superioare la modul in care se fac facultatile in ziua de azi… Pai sunt de parere ca orice apropiere de socializare si de civilizatie te dezvolta intelectual, pasesti o treapta mai sus, experimentezi lucruri noi si cunosti oameni noi chiar daca nu inveti carte. Stiu ca e mult mai important sa fii dezvoltat intelectual de cat toba de carte.

Evident, femeile de clasa joasa si medie care vor citi acest articol vor sari de fund in sus, insa sper sa aiba acces la el doar femeile de clasa inalta, inteligente, care tind sa vada lucrurile asemanator mie. Si aroganta nu e un pacat, e realitatea celui care traieste, gandeste, isi imagineaza si are puterea de a-si spune opinia indiferent de ce cred cei din jur.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.