Scapa de “noaptea mintii” cu ajutorul celor de la Aqua Activ

Bai frate, eu am mai vazut lume proasta in tara asta, insa mai proasta ca in Severin nicaieri. O sa va explic in cele ce urmeaza la ce ma refer. Imediat explic. In primul rand, vreau sa spun ca romanii au o problema in ceea ce priveste casa. Sau mai bine zis au o obsesie pentru a construi o casa cat mai mare, cu 5 etaje daca se poate. Cu siguranta am vazut cu totii acele “blocuri” construite de X si de Y in mijlocul orasului, case imense in care nu locuieste nimeni dar nici nu servesc la ceva concret. Pur si simplu au construit un rahat acolo cu 5 etaje care sta degeaba. Pe la periferie aceeasi poveste, numai ca aici, comedia este completa.

Dupa cum spuneam, romanii au boala de a construi case. Sa fie mari si cu multe camere. Ma uit la ele zilnic (lucrez in zona) si le vad in acelasi stadiu ca in 2010. E un an aparte ales, poate si mai timpuriu. Au inceput sa construiasca niste pagode pe care nu le-au mai terminat nici pana azi. E logic, atunci cand te intinzi ca raia sa construiesti palate, nu iti mai dai seama cati bani sunt necesari. La ce naiba sa te apuci sa faci o casa cu 3 etaje daca nu ai bani sa o termini la exterior macar? Pai cum mai pui finisajele, cum mai pui la socoteala mobila? E incredibil cata prostie vad in zona periferiei.

Acuma, “noaptea mintii” consta in faptul ca exista o zona la periferia Severinului unde nu exista nici macar canalizare, dar exista vile terminate complet. Daca vrei sa ai veceu in vila, trebuie sa tragi singur canalizarea de la mama dracului pana la tine la poarta. Bai frate, cat de idiot sa fii sa iti construiesti vila cu 2 etaje intr-o zona fara curent, fara apa si fara canalizare? Adica de ce sa faci asa ceva? Ma depaseste, chiar ma depaseste… Cred ca din 50 de case din zona, doar doua au tras canalizare fiind situati in capatul strazilor. Au apelat la serviciile unei firme Aqua Activ si au rezolvat problema. Sunt sigur ca a costat o carca de bani, insa intr-o lume civilizata, nu te apuci sa iti construiesti vila cu 2 etaje daca nu ai bani sa tragi utilitatile si canalizarea, zic… E logic, nu? Chiar saptamana trecuta am vazut baietii de la Aqua Activ in zona lucrand la prima casa de langa cele bransate la reteaua de canal.

Tot stau si ma intreb, daca cei care sunt in capatul strazii si au platit vreo 500m de conducta pana la poarta lor (o avere) nu ar fi vrut sa aiba canal, ce ar fi facut restul prostilor ce au ales sa-si faca casa in mijlocul campului? Veceul in curte ca la tara e sfant se pare, doar suntem la oras!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.