De unde cumparam pompe submersibile bune?

Intrebarea asta e una destul de dificila, caci fiecare om ce a cumparat una si a functionat in parametri normali, este in stare sa o catalogheze drept “buna”. Asadar, care este diferenta intre un obiect ce functioneaza in parametri normali si unul bun?

Sa ramanem cu exemplul acesta, pompe submersibile bune… Din punctul meu de vedere, o pompa buna trebuie sa aiba in primul rand un pret care sa-i reflecte calitatea si functiile. Daca platesti mai mult de cat face, nu mai este o pompa buna. Trebuie sa existe intotdeauna un echilibru intre calitate si pret. Pe internet exista multe magazine care tin sa “umfle” preturile, bazandu-se pe faptul ca vizitatirii veniti din Google nu se informeaza inainte cu exactitiate despre produsele pe care le cumpara. De asemenea, o pompa submersibila buna trebuie sa aiba suficienta putere si fiabilitate din punct de vedere al consumului de energie electrica astfel incat sa isi faca treaba fara gresala si sa te fereasca de “sapa de lemn.”

Cam asa trebuie procedat cu orice obiect cumparat de pe internet sau din magazinele de profil. Niciodata sa nu cumparati inainte sa va informati strasnic despre specificatiile produsului sau despre preturile la magazinele concurente. De asemenea, daca legeti sa cumparati online trebuie sa tineti cont si de aspectul acesta al transportului. Puteti sa cumparati pompe submersibile bune de pe internet dar sa fiti surprinsi ca veti plati 20-30 de lei in plus pentru transport. Pe multi ii da peste cap acest ultim aspect si nu inteleg de ce. E ceva normal sa platesti pentru un serviciu iar cumparaturile online se bazeaza pe livrarea prin curier in proportie de 99% din cazuri.

Mediul online a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult in ultimii ani si asta e in beneficiul nostru, ca si cumparatori. Atata timp cat exista concurenta, exista preturi mici pentru noi, preturi mici online dar si in magazinele reale de profic, care vor incerca sa tina piept avalansei de magazine deschise intr-un spatiu virtual. Asadar, anii ce urmeaza vom asista la o lupta destul de interesanta intre real si virtual, lupta din care noi, cumparatorii vom avea de castigat cel mai mult.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.