Cheia unei nunti reusite: un fotograf de nunta bun

Nunta reprezinta cel mai important moment al vietii noastre. Este punctul in care o noua viata incepe, o viata ce se doreste a fi in doi pana la capat. Este momentul in care doua destine se unesc, devin unul singur si se intemeiaza o familie. Asa cum bine spune preotul la oficierea slujbei “alaturi la bine si la rau”, urmeaza o viata cu suisuri si coborasuri, cu bucurii dar si cu necazuri, o viata in care cel de langa tine va trebui sa iti fie alaturi in permanenta.

Doi oameni se casatoresc atunci cand considera ca e momentul sa isi uneasca destinele, atunci cand considera ca destinul solitar pe care l-au trait pana acum nu mai are continuitate si atunci cand se doreste intemeierea unei familii. Familia dupa nunta incepe sa se dezvolte, apar copiii si nepotii. Este cursul normal al vietii as putea spune, asadar, nunta este punctul de start al unei familii.

Acum, firmele care organizeaza nunti au idee despre ce trebuie facut la un asemenea eveniment. Este alegerea ta daca vrei sa lasi organizarea lui in seama celor profesionisti sau daca doresti sa iti bati capul personal. Cel mai important aspect mi se pare fotograful chemat pentru a imortaliza evenimentul. Trebuie sa ai un fotograf nunta bun penru a fi sigur de faptul ca la batranete vei avea acele amintiri pe care ti le doresti atat de mult. Incerc sa imi imaginez cum ar fi sa am 60 de ani si sa ma uit in albumul de la nunta… Ma cuprinde o nostalgie atat de pura si ciudata, incat cu siguranta imi voi cauta un fotograf pentru nunta bun inca de pe acum. Desi suntem in era digitalului, cand o sa am 60 de ani probabil o sa doresc un album fizic pe care sa il rasfoiesc tinand nepotii in brate. Sunt clipe unice si pline de incarcatura emotionala. Trecem prin viata atat de rapid, incat nu prea mai avem timp sa stam si sa analizam fiecare moment pe indelete. Uneori suntem nevoiti sa ne bucuram de el atat de putin, insa imortalizat, va trezi amintiri de care ne vom bucura pe indeajuns ani la randul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.