Munca la patroni

Munca la patroni in Romania are un singur scop: imposibilitatea ta ca si angajat de a-ti face un viitor. Se profita la maxim de saracie pentru a oferi salarii cat mai mici. Se merge pe ideea ca asteapta altii la poarta daca nu iti convin conditiile.

Intr-un judet sarac precum Mehedintiul, sunt oameni disperati care ar face orice, numai sa aiba serviciu. Uneori e de inteles, cand ai familie si copil, tu ca si tata trebuie sa ii intretii, este grija ta principala. Insa nu pot sa inteleg de ce sa ceri sa lucrez pe mai putin decat meriti doar ca sa ai un job? Din aceasta cauza, s-a ajuns astazi ca un intreg judet sa traiasca pe salariul minim pe economie de 600 de lei. Nu degeaba vin aici fabrici din Timis, unde salariul minim este undeva la 1500 lei cash pentru asemenea joburi.

Daca eu lucrez pe 800 de lei iar maine apare cineva la poarta care vrea de munca, el ar fi de acord sa lucreze pe 700 doar ca sa aiba loc de munca. Iar peste 3 luni o sa vina cineva la poarta care o sa vrea sa lucreze pe 600 de lei si tot asa , pana o sa ajungem sa muncim pentru o farfurie de ciorba. Atat de prosti sunt unii oameni, fortati de multe ori de imprejurari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.