Spalatoriile auto

Cu greu mai gasesti in Severin o spalatorie auto care sa fie serioasa. Majoritatea sunt pline de niste spalatori ce se grabesc in functie de ciubucul pe care l-ai lasat data trecuta. E ceva tipic romanesc daca stau sa ma gadesc mai bine, nu ma mira nimic.

O singura data de cand am masina am dus-o la spalatorie, am ales sa fac asta din lipsa de timo doar. De obicei o spal singur cu galeata si peria. Nu am ales aceasta solutie din zgarcenie, ci din simplul fapt ca o spal mai bine de cat la spalatorie in acest mod.

Am aspiratorul la statie si il folosesc aproximativ o data pe saptamana. E drept, fiind la serviciu jumatate din timp, e destul de greu sa se faca atata mizerie. Nu am tara sa ma bag pe tarla, sa car oameni care sa-mi murdareasca interiorul… Ma descurc cu peria si galeata. Cu siguranta as duce-o si la spalatorie daca as avea garantia ca cei de acolo o spala mai bine decat mine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vrei sa publici advertoriale pe acest site? Apartine retelei CIOCAN G. ALEXANDRU PFA. Daca te intereseaza preturi sau care sunt celelalte bloguri din retea, lasa-mi un mesajAici