Tarife Posta Romana – Coletarie

E de-a dreptul ridicol. 2 lei si 40 de bani ca sa trimiti un colet in tara, fara ramburs. Tot stateam si ma intrebam cum reuseste Posta Romana sa supravietuiasca oferind servicii atat de ieftine? Lucrez cu Posta Roamana de ani buni si pot spune ca sunt niste profesionisti. Nu am avut niciodata probeleme cu coletele expediate folosind serviciile lor de 2.4 ron.

Stiu ca se zvonesc multe, stiu ca exista multi nemultumiti, ca orice serviciu are si contestatari. Pana in momentul in care o sa am probleme, nu exista motiv sa imi schimb parerea despre ei. O singura data am avut un colet care a facut 7 zile in loc de 3, insa in final a ajuns la destinatie. Asa e cand trimiti ceva la tara, dureaza mai mult ca de obicei.

Daca vrei sa exepdiezi ieftin si nu te grabesti, daca te incadrezi in cele 3 zile cu cerintele tale, poti folosi serviciile lor. Trebuie doar sa ai rabdare sa stai la coada si sa suporti functionarele acre ce mereu te cearta pentru nimicuri. Ba ca ai scris aiurea pe formular, ba ca nu e ambalat corespunzator coletul, bla bla…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.