Telefoanele in rate de la DIGI

De vreo jumatate de an RCS RDS ofera aceeasta posibilitate celor care isi fac abonamente DIGI Mobil. Digi a intrat pe piata serios cu aceste oferte, adica abonamente de 5 euro pe luna cu tot cu tva, nelimitate national si international si telefoane in rate. Si cand spun telefoane in rate nu ma refer la petardele acelea semnate DIGI, ma refer la telefoane in toata regula, Iphone, Samsung S4 si asa mai departe.

Eu am luat un Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim de care sunt destul de multumit. Am achitat un avans de 80 de lei pentru el si urmeaza ca restul sa il achit in 12 luni, cu 60 de lei rata lunara. Este avantajos? Eu zic ca da, anul cat il achiti ai garantie la telefon si este nou. Niciodata nu am fost de acord cu telefoanele scumpe, insa daca il iei in rate se schimba problema.

Momentan magazinul DIGI nu mai este atat de diversificat, mai au doar cateva modele in stoc din care poti sa iti alegi, insa poate anul acesta vor relua achizitiile si poate vor veni cu ceva oferte mai bune ca anul trecut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.